Доставка и плащане

Изпълнението на поръчката започва при запознаване с нея от страна на служител на DOROTEIA.BG. Ако поръчката е изпратена в неработен за фирмата ден или извън работно време, то изпълнението й ще започне съответно: в началото на следващата работна седмица или на следващия работен ден. При евентуална промяна на стойността на поръчаните стоки в периода между изпращането на поръчката и стартирането й, клиентът заплаща стоката на цената, на която я е поръчал.

Поръчка
Потвърждение на поръчката се извършва след като наш служител се свърже с клиента на посочения от него телефон. DOROTEIA.BG не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато ползвателят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни.

Доставка
Доставката се извършва от куриерска фирма ЕКОНТ до посочен от клиента адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град. Извършва се само след като наш служител се свърже с Вас и Вие потвърдите поръчката. Доставки не се извършват в неделя или официални празници. Цената на доставката се изчислява автоматично от системата на ЕКОНТ. Ориентировъчно до офис на ЕКОНТ 3,20 лв без наложен платеж, до адрес се оскъпява от 5,30 лв, с включен преглед преди заплащане. При правенето на поръчка изберете офис на ЕКОНТ, който е удобен за Вас или попълнете адрес, на който искате да получите пратката. Поръчките пристигат за 1 /един/ работен ден след потвърждаването им (ако има офис на ЕКОНТ в населенето място). В селища без офис на куриера пратките пристигат в определните дни за разнос.

Контакти

  •  

    София

  •  

    моб. тел: 0899 851 637

  •  

    doroteia.drehi@gmail.com

Работно време

Работно време (Склад)
пон - пет     8:30ч. - 16:00ч.
събота         8:30ч. - 16:00ч.
неделя         9:00ч. - 15:00ч.

Поръчки направени след 15:00 се обработват на следващия работен ден.