Тенденции пролет/лято 2016г.

Представяме ви модните тенденции за настъпващите пролет и лято. През топлите сезони ще властват облекла, които са едновременно секси, но и удобни,  за да се чувствате добре в ежедневието си. Дрехи, които подчертават женствеността ще са:  рокли, блузи с къдрички и дантели. Удобството е на първо място за всяка жена в забързаното ежедневие, но заедно с това всяка от нас иска да е елегатна и сексапилна. През този сезон подходящи ще са: ленените дрехи, класическите ризки с къс ръкав, макси полите.

Модерни този сезон са дрехите с къдрички, които се срещат както при топовете, така и при роклите и полите. Комбинират се лесно с всякакви дрехи от ежедневния гардероб- дънки, едноцветни блузи и ризи.
Блузите  и роклите с голи рамене са актуални това лято. Изберете ли този модел ще се чувствате желана и женствена през целия ден.
За бизнес дамите този сезон остават на мода ризите от леки материи. На челно място естествено е бялата риза- класически избор за работещите дами.
Летните ризки с къс ръкав може да се комбинират с дънки, пола с висока талия, кожен палталон и шорти.
Този сезон остават на мода морските принтове- класическото синьо- бяло райе. Те присъстват при блузките с къс ръкав, полите, роклите.

Контакти

  •  

    София

  •  

    моб. тел: 0899 851 637

  •  

    doroteia.drehi@gmail.com

Работно време

Работно време (Склад)
пон - пет     8:30ч. - 16:00ч.
събота         8:30ч. - 16:00ч.
неделя         9:00ч. - 15:00ч.

Поръчки направени след 15:00 се обработват на следващия работен ден.