Туники

Сред любимите дрехи на всяка жена и момиче дреха е туниката. Тя е удобна за носене, ежедневна и елегантна дреха. В изминалите няколко години дори туниката се носи все повече и присъства като основна и ежедневна дреха при различни стилове, всеки сезон и е подходяща за всеки повод. Избрахме някои модерни и свежи идеи за носене и съчетания на туники, както и тяхното приложение в различни ситуации. Ето и някои от тях:

Туника често се носи от бременни – тази дамска дреха е така практична и удобна, заради свободната кройка, че позволява лекота в обличането, различни варианти за комибиниране и носенето дори от бременни жени.
Туниките могат да се носят през лятото – този вид блузи имат специални материи. Някои от тях са изработени от полупрозрачните или мрежести платове, а това ги прави практични и удобни, лесни за поддръжка, както в ежедневието, така и като тоалет за парти, купон или разходка.

Основно туниките са характерни за  носене през есенно-зимния период. Те са достоен заместител на роклята и полата и могат лесно да се комбинират с чорапогащник, клин, деним и почти всеки тип впит панталон. Могат да се кимбинират с различни типове обувки, от спрортни маратонки до официални обувки.

За зимната туника се прави по-специален подбор спрямо панталон или дънки. Ако туниката е с дължина до бедрата трябва да се носи отгоре, може да се удопълни с колан и така да се наблегне на официален или небрежен дрескод.

В момента е модерно туниката се съчетава с по-къса дамска дреха от типа на елек, яке или  жилетка, както и с допълнителни украшения или аксесоари. Този тренд се наблюдава масово сред тийнейджърки и младите жени.

Контакти

  •  

    София

  •  

    моб. тел: 0899 851 637

  •  

    doroteia.drehi@gmail.com

Работно време

Работно време (Склад)
пон - пет     8:30ч. - 16:00ч.
събота         8:30ч. - 16:00ч.
неделя         9:00ч. - 15:00ч.

Поръчки направени след 15:00 се обработват на следващия работен ден.