Стилно дамско облекло – как да съчетаем дрехи със спецификата на работа

На новото работно място, трябва да се съобразите с нормите на обличане. Съществуват общи правила за офис дрехи, като се вземат предвид избраната професия. Например, ако сте човек на творчеството (дизайнер, художник, и т.н.), то определено може да си позволите да погледнете към екстравагантната мода. Това обаче, не бива да пренебрегват основните правила на етикета. Може да експериментирате с цветя или декорации, ако сте артистична личност или работата ви е творческа.

Ако обаче работите в офис, банков служител, мениджър сте на фирма или администратор-секретар, то може да се съгласите, че професията е придобил доста негативни стереотипи. Това съвсем не означава, че трябва да се срещнете с тях. Онова, което трябва да вземете под внимание е – забравете за мини поли и блузи с полупрозрачна материя или твърде много разголване.

Важно е да имате приличен дрес код. Все пак вие сте първият човек, който вижда всеки клиент на тази фирма вижда. Така че не се разваляйте първото впечатление. Обърнете особено внимание на дрехите.

Дамски дрехи за офис, мода 2016-2017 година

Нека да започнем с роклята. Този сезон, моделите са доста популярни и служат за обвивка на женствеността. Дължината достига до коленете. Що се отнася до обувките, изборът може да бъде спрян над боти и ботуши. Стилната рокля може да включва закопчалка около врата или плетена вискозна яка. Можете да използвате малки спретнати яки, които са станали доста популярни напоследък.

На модните писти тази година могат да се забележат много модели с колани.

Внимание! Ако имате няколко излишни сантиметра в талията е по-добре да се въздържате от закупуване на такива модели, които подчертават всички недостатъци на фигурата.

Що се отнася до модни блузи, момичетата могат лесно да ги заменят с пуловери, които са много популярни този сезон. Е, ако шефът ви се отнася негативно до такава модни тенденции, можете да се откажете от класическа кройка блуза.

...вижте още в продължението...

Контакти

  •  

    София

  •  

    моб. тел: 0899 851 637

  •  

    doroteia.drehi@gmail.com

Работно време

Работно време (Склад)
пон - пет     8:30ч. - 16:00ч.
събота         8:30ч. - 16:00ч.
неделя         9:00ч. - 15:00ч.

Поръчки направени след 15:00 се обработват на следващия работен ден.