Какъв да бъде твоят дрес код в офиса през 2016-2017 г.

Децата формират вкусовете си според това, което виждат у възрастните. Така, че учители, служители в различни институции, родители оказват голямо влияние по отношение стила на детето и неговото бъдеще.

Трябва да бъдете модел на женственост и елегантност!

Всяка професия има своите нюанси за дрехи. Разбира се не трябва и да се ограничавате единствено до по-светли, скучни или скромни облекла. Стилното дамско облекло има много лица. В 2016-2017 са модни цветове като грахово и метално. Също така обърнете внимание на модели блузи, елеци, изработени от памук или кожа.

Поглед към полите - този сезон на сцената на модата се връщат плисираните поли. И те могат да бъдат ушити от коприна плат, кожа, трикотаж и дори дантела. Друга новост е моделът, съчетаващ панталон и пола. Може би за някой, тази комбинация изглежда малко странно, но ако бъдат спазени правилата за дрес код не е забранено и малко екстравагантни дрехи в най-подходящия цвят.

Цветовата схема - трябва да се отбележи също така, че голяма част от модните колекции за тази година включват светли модел. Така че, ако искате да поддържате бизнеса стил, но в същото време да се откроявате от тълпата, можете да комбинирате светъл плътен цвят отгоре и тъмна основа. Основното нещо е да не се прекалява, защото линията между екстравагантност и вулгарност е доста тънка.

Обърнете внимание на саката - този сезон, моделите са доста популярни, украсени с малък брой нитове, джобове и копчета. По отношение на качеството на плата, най-добре е да се даде предимство на нещата от туид, велур или метални тъкани.

Модни нюанси дрехи - също така обърнете внимание на модни цветове. Тенденцията на този сезон определено включва и лилаво, изумруд и горчица.

Както сами виждате, че стилните женски дрехи за офиса не са само мит. И ако се прикрепите към създаването на образа с малко сила, докато харчи повече и малко време, резултатът няма да ви разочарова очакванията ви.

Контакти

  •  

    София

  •  

    моб. тел: 0899 851 637

  •  

    doroteia.drehi@gmail.com

Работно време

Работно време (Склад)
пон - пет     8:30ч. - 16:00ч.
събота         8:30ч. - 16:00ч.
неделя         9:00ч. - 15:00ч.

Поръчки направени след 15:00 се обработват на следващия работен ден.