Дрехи – какви трябва да бъдат, как да изберете и как да носите

Много често от жена може да се чуе оплакване от рода на: „Нямам какво да облека“. В някои случаи, от този проблем произтича факта, че съществуващите неща трудно се комбинират едно с друг. И понякога става и така, че от много, на практика няма ежедневни облекла за вечерни събития.

Основното нещо е, че нещата добре се комбинират помежду си в цвят, текстура, стил. Избрани с внимание и усет те след това лесно могат да допълнят всеки един тоалети за всеки ден.

Изисквания: Облекло трябва да отговарят на определени изисквания, така винаги ще изглежда стилно, модерно, атрактивно. Сред изискванията за дрехи за всеки ден се нареждат:

Удобство - удобна е всяка дреха, която кара тялото да се чувства комфортно, независимо от това дали сте на разходка, работа в офиса, чат с приятели или колеги.

Качество - съответно, дрехата трябва да бъде от високо качество, защото ниско-качествени облекла едва ли могат да се чувстват комфортно. В качеството включваме представата за плат, който трябва да бъде естествен и мек.

Форми - наред с това дрехата трябва да си партнира с възрастта на притежателя й и характеристиките на фигурата. Изборът дрехи в съответствие с признаците на фигурата е важно да се оцени правилно. За целта избиращият я трябва да направи анализ на предимства и недостатъци. С цел по-точно да се посочи, можете да направите снимки и внимателно да се видите отстрани. Ако във вашата среда, има хора, чието мнение е имплицитно е полезно да се консултирате с тях, така че те да предложат какъв стил и трябва да изберете.

Например, закръглени момичета, се препоръчва да носят удължени жилетки, блузи, което визуално прави силуета по-дълъг, съответно, по-тънък.

При избора на панталони и поли, струва си да се спрете на варианта с висока талия; Роклите трябва да отговарят на изискванията за дрес код в работата, в противен случай ще срещнете проблеми в офиса. Ако трябва да закупите бързо бизнес костюм, то спрете с на класически тихи тонове.

Персонализирайте вида и наличието на няколко ризи, които могат да варират според избора на останалите дрехи. Те ще са спасение за всеки ден, когато се двоумите какво различно да облечете.

Всяка жена трябва да избере свой собствен стил и модел тоалети не само според повода, но и това, което кара тялото и да се чувства леко, удобно и красиво.

Контакти

  •  

    София

  •  

    моб. тел: 0899 851 637

  •  

    doroteia.drehi@gmail.com

Работно време

Работно време (Склад)
пон - пет     8:30ч. - 16:00ч.
събота         8:30ч. - 16:00ч.
неделя         9:00ч. - 15:00ч.

Поръчки направени след 15:00 се обработват на следващия работен ден.