Как да се справя с модата

Много от младите дами се опитват стриктно следват модата с всяко нейно изменение. Не е тайна, че много жени не разполагат с възможността да актуализират своите гардероб всеки път, когато модните промени са така капризни и променливи. Това съвсем не означава, че не може да изглеждате стилно и модерно винаги.

Основното нещо, което трябва да знаете е какви са ежедневните облекла, които трябва да присъстват в гардероба на всяка жена, така че да можете да съчетавате нещата.

Бяла класическа риза – такава трябва да съществува, защото позволява лесно да се носи на работа или в училище. Строгата класика "ще играе" по съвсем различен начин, ако носите с късо сако или кожено яке. С такова облекло, можете да отидете на разходка, на среща с приятелите и в офиса.

Дрескод с пола – такава предполага задължително присъствие в гардероба на всяка жена, а за да е класика и да се съчетава лесно с почти всичко, трябва да е черна пола. Още по-добре ще е ако е в стил "молив", защото тя винаги е оригинална и стилна. Този елемент на гардероба може да се носи в офиса или образователна институция и във всеки случай. Моливът пола подчертава женската фигура и стройните крака;

Черна рокля - тя е подходяща за всеки повод и трябва да присъства в гардероба на всички момичета. През деня можете да я носите в офиса, а вечер можете да украсявате с брошка или други бижута и да отидете с нея на вечеря или разходка, или дискотека;

Дънки - без този универсален елемент от облеклото, е почти невъзможно. Дори жените, които предпочитат да носят рокли и поли са щастливи да имат чифт дънки. В гардероба трябва да представите своя версия на класическо тъмно синьо, черно или друг тъмен цвят. За разнообразие, можете да си купите дънки с пайети, камъни или бродерии. Такива са чудесен вариант за дреха за разходка или среща с приятели;

В гардероба на почти всички момичета и жени са налице свободните тениски. Този елемент на гардероба може да се носи предимно с дънки, но ако го комбинирате с риза, жилетка, болеро (всички тези неща също са необходими за ежедневието) ще се обличате в стила при всеки "случай" .

Не забравяйте, че в гардероба си трябва да имате и един класически костюм. Важна роля играят още чанта и обувки.

Днес, не е необходимо да ги вземете в един цвят, може помежду им да има контраст особено, ако имате намерение да ги носите всеки ден. По-добре е да изберете чанта и обувки в тъмното или в спокойни тонове. Що се отнася до обувките, за всеки сезон, трябва да бъдат обувки, сандали, ботуши с токове или без. Добре е чантата и обувките да бъдат изработени от естествена кожа или велур.

Познаването на основни правила и комбинации от облеклата ще ви отведе на пътя, където винаги ще изглеждате привлекателно, модерно и стилно, при това с малко пари.

Контакти

  •  

    София

  •  

    моб. тел: 0899 851 637

  •  

    doroteia.drehi@gmail.com

Работно време

Работно време (Склад)
пон - пет     8:30ч. - 16:00ч.
събота         8:30ч. - 16:00ч.
неделя         9:00ч. - 15:00ч.

Поръчки направени след 15:00 се обработват на следващия работен ден.