Гардеробът на жената на 40 + години - топ характеристки

Вече сте малко над 40 години и като, че ли трябва да позабравите за хилпи стилът на размъкнатите и безформени дрехи. Никой не казва, че никога вече няма да се обличате като момиченце, но е добре и да знаете, какви дрехи е важно да избирате, за да изглеждате елегантни и привлекателни.

При избора на ежедневни облекла жените на 40 години и по-възрастни трябва да забравят, че е важно да създадат свои образ, за ​​да останат на опции, които не принуждават околните да ги подозирате, че страдат по младостта. Първо, трябва да се обърне внимание на цвета на дрехите, които носите. По-добре е да живеете в спокойните, неутрални цветове и да позабравите за прекалено ярки цветове. Ако ви харесва червено, в 40 години, можете да продължите да носите тоалети в този цвят, но само вечер, както и дрехите в този нюанс да не са прекалено много.

Що се отнася до стила на облекло и твърде разкриващи тоалети – дълбоки деколтета, твърде къси поли и рокли, панталони с ниска талия, блузи, сака и рокли с много изразено по тях не са най-чудесния избор.

Момичета на 20 години предпочитат да носят тесни дрехи, така че те често могат да се видят в рокли с големи отвори на гърба деколтето или дълбоки цепки. Жените на 40 години и по-възрастни не трябва да се спират на такъв вариант, ако фигурата не позволява. Въпреки това не пречи да изберете нещо подобно за специален повод и ако характеристиките на вашата фигура го позволяват.

Говорейки за стил на обличане, трябва да помним, че основните характеристики трябва да са лаконични и минималистични. Ако се страхувате да направите грешка, спрете избора си на класически стил. Разбира се, в гардероба си трябва да имате поне една вечерна рокля и високи токчета, но носенето на този костюм е само за вечерни събития. З ежедневието избирайте тоалет с по-прости възможности.

Какво ново в модата за дами на 40 + - зад модата стои правилото, че успява да грабне вниманието на представители на слабия пол. Понякога дори използва скиците на рокли на известни дизайнери, за да направи своя собствена интерпретация.

В действителност не е необходимо да купувате неща, направени в известни модни къщи. Освен това, не е необходимо да купувате и носите точно копие. Стила дрехи, някои аксесоари и елементите на дрехата, както и цвета могат да се превърнат във вашия автограф, с който да ви запомнят, независимо дали сте в спортен полуден, на работа в офиса, на бизнес среща или на вечеря с приятели.

Ако искате да се чувствате модерна дори на 40+, не забравяйте да бъдете себе си в удобни дрехи, които да отиват на възрастта ви.

 

Контакти

  •  

    София

  •  

    моб. тел: 0899 851 637

  •  

    doroteia.drehi@gmail.com

Работно време

Работно време (Склад)
пон - пет     8:30ч. - 16:00ч.
събота         8:30ч. - 16:00ч.
неделя         9:00ч. - 15:00ч.

Поръчки направени след 15:00 се обработват на следващия работен ден.