Есенни топ съвети и трикове на стилисти

Есента вече чука на вратата, а пъстротата й е така смайваща сетивата, че често и много от нас се чувстват объркани какви дрехи и цветове да избират.

Професионалните стилисти и гримьори са измислили специален метод за дипломиране женската красота. Според това, че женската външен вид е разделен на четири основни цвето трика, както са и самите сезони - зима, лято, пролет и есен, всеки има свои собствени характеристики и своя цветова схема. Съобразявайки се с нея лесно ще може да избере тоалет за всеки повод.

Дамите от „топлата есен“ се характеризират с топли нюанс косата (къдриците им могат да бъдат мед, топло кафяво или бронз), имат тъмен цвят на очите (от светло до тъмна гора), кожата им е с прасковен оттенък. Контрастни ни комбинации в този подтип на външен вид не се случват. Стилистите наричат ​​този вид класически и смятат, че на него най-добре отговарят на следните цветове и нюанси: оранжеви, горчица, жълто, всички нюанси на кафяво, златисто жълто и маслинено-зелено. С красотата на топлата есен не се вписват дрехи в черно, синьо и розово и сиво.

Характеристики на тъмния подвид – професионалният ранг на тъмнокожите момичета с очи и коса в кафяво или черно е известен още като тъмна есен. Този подтип се характеризира с дълбочина и богатство на цветовете. Стилистите съветват дамите с такъв външен вид да обърнат внимание на светло и златни тонове. Желателно е в гардероба им да присъстват дрехи и грим в: изумрудено зелено, светло зелено, наситено червено, тъмно кафяв и неговите нюанси на черно. Не подхождат бледо тонове, нюанси на сиво и светло синьо.

Характеристики на светлия подвид - меките есенни визии на момичета дават хармоничен баланс между вида на лятото и есента. Косата на момичетата от този подвид е с цвят мед, бронз, месинг и светли очи - кехлибар, светло зелено, понякога синьо. Кожата е прозрачна и в студени тонове. За разнообразие препоръчително е женските облекла тук да са: жълто, праскова, крем, светло сиво, светло зелено и техните под нюанси. В гардероба на светлите лейди не се препоръчват тоалети в синьо, черно, червено.

есенни цветове в дрехите

Откривайки вашият подвид и съобразявайки правилата за него, лесно ще може да изберете и комбинирате дрехите си и през есента. Сезонът на най-много цветове!

Контакти

  •  

    София

  •  

    моб. тел: 0899 851 637

  •  

    doroteia.drehi@gmail.com

Работно време

Работно време (Склад)
пон - пет     8:30ч. - 16:00ч.
събота         8:30ч. - 16:00ч.
неделя         9:00ч. - 15:00ч.

Поръчки направени след 15:00 се обработват на следващия работен ден.