Облекла – класически стил в гардероба на модерната жена

Класическият стил дрехи е изпитани от времето. Той е стилен, модерен декорирана в тази посока, че често жените дори не мислят за тяхното значение. Фактът, че тази мода ще бъде полезна и подходяща почти навсякъде я различава от всички други стилове. Какво друго се крие в особеностите на класическия стил облекло за жени, нека разберем сега:

Характеристика на класиците - за всяка възрастова група, класическите дрехи са представени в различни модели. Преведено от латинската дума "класически" - модел. В широкото понятие се крия идеята за примерен, типичен, представител.

Характерни черти на класическия тип дрехи са най-вече в това, че са функции. Съпроводени от простота и елегантност; луксозни стоки; липсата на ярки декоративни елементи; отлично качество на нещата.

Обикновено, този стил е представен чрез строги структурирани рокли и дамски костюми, елегантни красиви обувки. Според стилистите, ако една жена е избрала класическия образ на рокля, тя трябва да се придържат към него постоянно. Това означава, че не можете да носите строга рокля или костюм за работа, но за да отидете на кино в дънки и тениска. Изображението на бизнеса е един вид визитна картичка на лицето, така че е важно да се съобразява с нея във всичко. По този начин, ако го предпочита класически рокля за момичета и жени, този стил трябва да се проследява в целия гардероб от бельо и до завършващият щрих шапка. Все пак, това не означава, да отидете на плаж с класически костюм!

Стилистите препоръчват всеки да се носят строги дрехи, те са подходящи за рационални хора. Ако човек невинаги се ръководи от разума и емоциите, той сам ще се почувства смачкана и неудобно.

Класическото облекло се характеризира със своята консервативност и строги икономии, няма място за иновации. В продължение на много години, традиционните стилови елементи остават същите, само леко са променени някои много дребни детайли. Всички неща са присъщи като функционалност и елегантност, простота и строгост на линиите.

Класическият стил подчертава естествената красота на лицето, защото дрехите трябва да са съобразени със строги пропорции на женската фигура. Оказва се, че изборът на тази дестинация за гардероба, няма да бъде в състояние да скрие недостатъците на съществуващите фигури. Ето, защо и стилистите нарича този стил най-естественият.

Контакти

  •  

    София

  •  

    моб. тел: 0899 851 637

  •  

    doroteia.drehi@gmail.com

Работно време

Работно време (Склад)
пон - пет     8:30ч. - 16:00ч.
събота         8:30ч. - 16:00ч.
неделя         9:00ч. - 15:00ч.

Поръчки направени след 15:00 се обработват на следващия работен ден.