Тънка талия – какво трябва да знаете в избора на дрехи

От древни времена, жените знаят, че предпазният колан е аксесоар, който може драматично да промени образа. Традицията не е загубила своето значение и днес. Освен това, дизайнерите сега все повече се фокусират върху този детайл. Ако забележите, в гардероба си нещо, което не е достатъчно, да направи нов вид дреха, то с аксесоар като колан, може да създадете нещо действително универсално.

Въпреки това, има някои нюанси, които крият своите подробности. Тях трябва да предвидите, преди да купите. Така ще имате нов външен вид, който да завладее околните.

Защо да обърнете внимание на тази особеност

Коланът има много предимства. Едно от тях е гъвкавостта. Прикрепвалият аксесоар може да бъде едновременно допълнение към лека копринена блуза или рокля, одежди и не само. Той идеално ще подходи дори на палто или зимно яке;

Благодарение на този детайл, можете да се подчертае талията, защото това визуално намалява оръжието на съблазнителката;

Жените винаги искат да акцентират на гърдите си. Широкият колан ще позволи да се реши този проблем, защото създава бръчки в дрехите около гърдите и талията; За да изберете правилния стил дрехи и предмети, с които тя се събират, носете широк колан. Това правило важи с пълна сила особено за момиче и жена с извита и тънка форма.

Съвременните дизайнери създават един изцяло нов модел на женския образ. Той може да бъде направен от различни тъкани, декорации, нитове, вложки, катарами, закопчалки.

Какви колани са най-актуална днес

В списъка на модерни и много актуални клани се отнасят - плетен колан с катарама от подобен тип, направен от същия материал. Той изглежда страхотно с класически рокли, летни рокли тип сарафан; Широка лента, която успешно допълва поли, рокли, панталони. Направена е от плътна тъкан;

Колан-Оби, които се присъедини към Европейския стил мода идващ от Япония. Такъв става лидери днес сред другите видове колани. Той може да се носи със строга, класическа рокля, но е подходяща и в комбинация с вечерно облекло. Този вид аксесоар, може да бъде избран в различни цветове. Изработен може да е от велур. Много актуален е широкият кожен колан. Тази позиция е украсена с различни акценти, включително метал, дантела; Рокли изработени от леки материи, с елегантен външен вид и дантела могат да бъдат подобрени с различни вложки и катарами;

Най-новите аксесоари днес са под формата на каишки, вплетени в едно. Те ще бъдат чудесна декорация за фрак.

Кой трябва да носи колани

Отговорът на този въпрос ще подкани различните физически характеристики на жените. Стройните момичета лесно вписват този аксесоар в дрехите си. Благодарение на него, можете да се наблегне на стройна фигура и всяко достойнството на фигурата; Притежателките на малък корем, също могат да го носят смело. Коланът е подходящ и а дамите, които се стремят да крият корема. Те за разлика от първите трябва да избират широк, който да покрие областта. Ако това не спазено, аксесоарът може и да подчертава. Тогава по-добре се откажете от носенето му; Без да се колебаят, колан могат да носят и високи момичета. Ако сте дребничка и ниска, също, че ще се помести в дрес кода ви. Но ниски и набити фигури не е необходимо да претрупват детайлите; Притежателките с буйни бедрата си позволят да носят такъв аксесоар, но само ако не се опитват визуално да намали тази част. Не забравяйте коланът, както да прикрива недостатъци, така и може да визира на дадена част от тялото.

Контакти

  •  

    София

  •  

    моб. тел: 0899 851 637

  •  

    doroteia.drehi@gmail.com

Работно време

Работно време (Склад)
пон - пет     8:30ч. - 16:00ч.
събота         8:30ч. - 16:00ч.
неделя         9:00ч. - 15:00ч.

Поръчки направени след 15:00 се обработват на следващия работен ден.