Как да носите дрехи и аксесоари на тънка талия

Какви дрехи да облека. Кое и как да съчетая в тоалета. Тези въпроси си е задавала не една жена, а тайната е в някои от елементите на тази част от гардероба, която най-малко подозираме.

Дори и непретенциозен да е стилът ви на обличане може да поеме по инерция. Може да имате изцяло нов външен вид, ако талията или бедрата са демонстрирани от широк колан.

Облечете туника - за ежедневно носене, може да изберете модел, изработен от трикотаж, особено ако имате фигурата с форма на пясъчен часовник. Изберете аксесоар в само няколко цвята и различен от роклята. Така вашето изображение ще стане по-привлекателно.

Комбинирайте този елемент – колана с вечерна рокля. Тя може да бъде дантела, плетка или бродерия, тип "паяжина" . Такава ще изглежда страхотно с широк колан под формата на корсет, докато за копринена рокля можете да вземете груб кожен колан, за да създадете повече контраст;

Класическият костюм обикновено се носи с тънка каишка или дори без нея, но той може да подходи и на широк колан, ако консистенцията е гладка и ненатрапчив цвят;

Панталони – когато са леко износени с тях, можете да подчертаете една или друга форма.

Жилетка – най-добре е да комбинирате колана с изработена такава от трикотаж. В този случай нека коланът създаде един образ в стила на случайна и Неангажираща визия. Носете под този комплект дънки. Идеално се съчетава и с палто. Благодарение на нея, ще бъдете дори на по-топло, по-грациозно и елегантно.

Ако аксесоарът за вас е не само стилна украса, но и начин за визуално коригира на формата - вслушайте се в съветите на стилисти!

Помислете за съвет от опитни професионалисти.

За да скриете корема, трябва да изберете един тон по-тъмен колан от дрехите, под което ще ви постави върху него. В противен случай, ще бъде създаден контраста, който само ще подчертае това, което не искате.

Ако е необходимо, да се коригира не е нужно да избирате широк колан за роклята, или други елементи от гардероба. Във връзка с това, че не е необходимо да се носят и еластични колани, корсети;

колани поли

Носете колан на талията, ако комбинирате с рокля или пола. Тя ще подчертае правилните пропорции на фигурата; При класическо облекло трябва да се носи колан, в тон с тоалета.

В допълнение не трябва да бъде с декоративни елементи или особено атрактивен; За да се получи изображение на елегантност, вратовръзка или друг аксесоар отстрани или в средата ще е достатъчно. Отлична алтернатива на банту - възли, които са най-подходящи, ако се облича класическа рокля или пола.

Дългият колан може да завърже кръста няколко пъти. Широкият колан е толкова гъвкав елемент, че може да експериментирате с него толкова, колкото е необходимо. С правилен подход ще бъде лесно да се облечете дори за работа в офиса, и да ходите на вечерни събития.

Контакти

  •  

    София

  •  

    моб. тел: 0899 851 637

  •  

    doroteia.drehi@gmail.com

Работно време

Работно време (Склад)
пон - пет     8:30ч. - 16:00ч.
събота         8:30ч. - 16:00ч.
неделя         9:00ч. - 15:00ч.

Поръчки направени след 15:00 се обработват на следващия работен ден.