Избор на дамско сако-яке

Почитателките на елегантни тоалети или известни още като офис облекла, знаят как да направят избора. За всички останали, научете нещо повече.

В долната част на ансамбъла покупката се прави по-лесно. Едни от жени предпочитат да си купят модел с дължина най-малко до средата на бедрото. Дължина до кръста е по-подходяща за младите дами или тези с тънка талия.

По време на аранжиране на пола и сако трябва да се обърне внимание на начина, по който ще стои в изправено или седнало положение. Това се съобразява и с момента как ще съответства на типа фигура. Ръцете трябва да издигат свободно, без грозни гънки по ръкавите и гърба.

Ако дори продавачът е достатъчно убедителен, че костюмът ви стой добре, не оставяйте неговата дума да е последна.

Повдигнете ръце нагоре и вижте как стои сакото в тази позиция. Ако се появяват гънки или усещате пристягане, то значи не е вашият модел. Ако ръкавите ви окъсяват рязко или усещате напрежение в областта на раменете или гърдите, значи размерът не е за вас.

Яке за дънки – умишлената небрежност сега в полза на мода. Но тези модели трябва да седят свободно и усещането, че някои ви докосва по рамото не трябва да се случи. В противен случай рискувате или да вземете размер, който не е за вас, или да сте избрали модел, който не ви пасва.

Създайте изображение:

С класически тъмно сако върви добре модел прави дънки, който съвпадат по цвят. Ако сте се спрели на модел черна риза - дънките могат да са във всеки цвят.

Късо кожено яке или сако ще изглежда страхотно с дънки, разширени към бедрото или коляното. За такава разкроена версия подходящо е да се носят панталони.

С прави дънки силует ще изглеждате ненужно строги. Комбинирано дълго яке и дънки имат много варианти. Ако под якето носите тениска може да се чувствате комфортно.

Ако съчетаете с риза и прави дънки, така може да се появите и в офиса. Комбинацията – късо сако и тесни дънки е подходяща за млади момичета, но носенето й от по-възрастните не е забранено. Комбинирайте ансамбъл във всеки сезон.

В топлите месеци съчетавайте с класически обувки стилове "лодка" и висок ток или тип "балерина", в студа - с високи ботуши. За повече деликатно излъчване добавете към тоалета сатенен воал. Такъв ще добави романтика към всякакви изображения, плътни и тъмни тесни дънки ще добавите загадка към него. Цветовете на горната и долната част на ансамбъла не трябва да бъдат еднакви или се сливат в едно. За повече традиционна версия добавете сатенена риза с панталони класически цвят индиго или черно. Цветните дънки са подходящи за опция вечер.

Велур и кадифе са подходящи за есента, така, че винаги може да ги добавите към арсенала спортно-елегантни дрехи за офиса.

Късите сака изглеждат на мода и са лесни за комбиниране с панталони класически силует. За перфектното съчетание, избирайте ги да са без разтягане.

Летните модели сака могат да се комбинират с леки цветове дънки от всички стилове, не се обръща внимание на цветовете. Единственото нещо, което трябва да се избягва е ансамбълът от един и същи цвят.

Монохромният ансамбъл ще бъде по-скоро като костюм или пижама, но не е моден.

Спортни сака-якета – получават все по-голяма популярност. Към тях за предпочитане са панталони и дънки класика с права кройка. Най-смели са актуалните модни панталони. В момента: сако, риза и дънки се счита за общ офис тоалет. Те могат да се вият в гардероба на всяка жена, независимо дали работи в офис или не. В същото време спортно-елегантно сако може да се комбинира с дънки от различни стилове и различни цветове. Ако няма възможност да си купите няколко сака и якета, избирайте в класически модели и стилове.

Контакти

  •  

    София

  •  

    моб. тел: 0899 851 637

  •  

    doroteia.drehi@gmail.com

Работно време

Работно време (Склад)
пон - пет     8:30ч. - 16:00ч.
събота         8:30ч. - 16:00ч.
неделя         9:00ч. - 15:00ч.

Поръчки направени след 15:00 се обработват на следващия работен ден.