Строгият тоалет: Как да изберете най-подходящия стил и да сте елегантна

В гардероба на всяка жена винаги има огромно количество рокли. Но не всички модели са подходящи за ежедневието.

Както знаем е напълно невъзможно да се облича дълга плажна рокля за работа, както и обикновена къса лятна рокля. Ето защо днес ще говорим за стриктната рокля.

Те в света на бизнеса са много популярни костюми и много дами успяват да използват в комбинация и за различни ситуации. По този начин, тези предприемчиви жени получават две отделни изображения. В същото време трябва да помним, че практичността е повече от добра, но не забравяйте, че само факта да сте жена е привилегия. Да притежавате няколко строги класически рокли в гардероба няма да е излишно.

Стриктната бизнес рокля – какво да изберете за офиса

Едва ли мислите, че сега ще ви предложим много мрачни нюанси по за роклята. Не е необходимо да се изключат абсолютно всички аксесоари. Запомнете, строгият стил също може да бъде доста интересен, просто трябва да знаете как правилно да се допълни. Преди сте тръгнали да пазарувате рокли за нов бизнес, прочетете внимателно всички правила на компанията, които са свързани с правилника за облекло или т. нар. дрес код.

Това трябва да се направи, за да се гарантира, че сте купили нещо, което добре се вписва в представата за стила на подчинените. В противен случай рискувате да в килера ви да висят всички покупки и да сте освободени от работа за големите празници. Сега като аксесоари. Разбира се, не трябва да носите обемисти бижута в големи количества. В същото време изключете всякакви излишни декорации за вашия бизнес имидж. Едва ли си струва. Можете да носите по един аксесоар, например гривна, но без да е натрапчиво и досадно.

При избора на стил, трябва да се обърне внимание на модел и средна дължина. Изберете колана като моден аксесоар. В този случай, нека коланът бъде без декоративни елементи. Между другото, най-добрият избор за дреха ще бъде строгата рокля. Такава строга бизнес рокля трябва да бъде с дължина до коляното или по-висока от два пръста. Внимание! Не давайте предимство на твърде къси модели, не и на място в суровия свят на бизнеса. Подходящ като дължина на MIDI. Това ще помогне за избора на рокля и удължава силуета. И ако ще се почувствате повече и по-красиви изберете обувки в бежов цвят. Такива ще направят дълги и красиви краката ви и гарантирано визуално намаляват обема. И още нещо за обувките: не забравяйте да донесете промяна на обувки за офиса като бизнес офис стилът не включва ботуши.

Контакти

  •  

    София

  •  

    моб. тел: 0899 851 637

  •  

    doroteia.drehi@gmail.com

Работно време

Работно време (Склад)
пон - пет     8:30ч. - 16:00ч.
събота         8:30ч. - 16:00ч.
неделя         9:00ч. - 15:00ч.

Поръчки направени след 15:00 се обработват на следващия работен ден.