Пола-лале – на кого подхожда този стил

Пола-лале това е едно невероятно допълнение за гардероба във форма, наподобяваща цветни пъпки на едно и също име.

Имаше един подобен модел още през шейсетте години на миналия век с лека ръка вече е известно от времето на дизайнера Пиер Карден. Кой друг се вписва този стил?

Дизайнерите по света твърдят, че тази пола костюм е за стройна, средни на ръст или високи жени до 35 години. По-възрастните жени е желателно е да обърнат внимание на други стилове, като моделът ще изглежда доста несериозно при тях.

За момичетата с тънък и строен силует, облеклото позволява визуално уголемяване на бедрата, което ги прави с по-апетитна фигура.

Страхотен стил е и за момичетата със закръглени бедра. Но в този случай има една особеност: необходимо да се избере лале пола с висока талия и средна дължина. Този стил ще скрие допълнителното тегло върху бедрата, подчертавайки стройно кръста. Между другото, този стил костюми за подходящи и за дамите с пълни крака. Има такава опция и за жените с Т-образна форма, като визуално увеличаване на бедрата ще направят фигурата по-пропорционална и женствена.

Подходящ подобен стил за притежателките на A-образна фигура. Но в този случай е необходимо да се придържат към едни и същи правила, които трябва да спазват и закръглени момичета. Тогава пола-лале трябва да бъде с висока талия, но главно не се препоръчва да се носи от момичета с такава структура, защото в този случай краката са визуално много по-кратки.

Внимание! За да се обличате с пола-подобен стил, трябва да сте красиви, с добре оформени крака. Този модел се счита за оптимална дължина над коляното. Ако има леко разминаване с идеала, то добре ще ви стои по-дългата пола.

Обърнете внимание на факта, че този стил предполага висок ток. В този случай, факт е, с ниски токчета фигурата изглежда по набита. Така че ако сте се спрели на модела въпреки всичко, изберете обувки с високи токчета. Ако те не са ви удобни, поне изберете ниски, клиновидни токове.

Контакти

  •  

    София

  •  

    моб. тел: 0899 851 637

  •  

    doroteia.drehi@gmail.com

Работно време

Работно време (Склад)
пон - пет     8:30ч. - 16:00ч.
събота         8:30ч. - 16:00ч.
неделя         9:00ч. - 15:00ч.

Поръчки направени след 15:00 се обработват на следващия работен ден.