Как да избера дамски шорти

Изберете модел къси панталонки, бермуди или шорти, от които имате нужда. Вземете предвид характеристиките на фигурата, добре подбрани комбинации дрехи  цветове. Съчетайте всичко по начин, че да допълни външността ви. Това може да ви направи дори по-привлекателни.

 

Що се отнася до вариант в магазините можете да намерите тези видове шорти за жените, от които да изберете най-широка гама модели. Ето и най-често срещаните сред тях:

Дълги шорти – това е универсален модел. Крачолът в този случай завършва две педи над коляното. Подходящ модел за всеки. Освен това, този стил дава на фигурата малко чупливост и лекота.

Внимание! Ако спрете избора си на свободна кройка, може да скриете всички недостатъци, да подчертае, хармонизира краката;

Къси шорти – такъв модел може да избере момиче, с липса на целулит. Въпреки че, ако имате целулит, но не съществуват съоръжения в това отношение, такъв модел може да е и ваш. В този случай, при изборът трябва да се обърне внимание на кройката. Ако той е прав, краката ще изглеждат по-дълги. Ако моделът е къс визуално скъсява краката;

Бермуди - характерна особеност на този модел е правият крачол, което е и причината панталоните да са винаги по-широки. Тази опция е идеална за ежедневието. Основното нещо е да изберете правилната дължина, дори няма да забележите, колко добре си подхожда в костюм със спортно-елегантно сако. В допълнение, тези шорти са перфектно съчетани с бизнес блуза или прости тениски;

Модел шорти потури - този стил не е за всеки. Фактът, че дъното визуално разширява бедрото ги прави много по-масивни. Ето защо, ако не може да се похвалите с тесни бедра, най-добре е да обърнете внимание към всеки друг стил.

Не забравяйте! Който и модел да решите да облечете, то винаги трябва да ви прави красиви. Уверете се, че шортите, които сте избрали подчертават предимствата на фигурата ви.

Контакти

  •  

    София

  •  

    моб. тел: 0899 851 637

  •  

    doroteia.drehi@gmail.com

Работно време

Работно време (Склад)
пон - пет     8:30ч. - 16:00ч.
събота         8:30ч. - 16:00ч.
неделя         9:00ч. - 15:00ч.

Поръчки направени след 15:00 се обработват на следващия работен ден.